Ullan sävellykset

Olen säveltänyt urani aikana sekä kantelekappaleita, että lauluja tarpeen mukaan opetuskäyttöön, konsertteihin ja julkaisuja varten. Viimeisimpiä kappaleita olen valmistanut Vivo pikkukantele julkaisuun ja Hilla ja Liisa musiikkisatuun. Minulle tärkeää on, että kappaleet ovat sopivia lapsille ja että niitä voidaan käyttää myös pedagogisesti oppitunneilla.

9789518517651

Hilla ja Liisi ovat kaksi pientä musiikintäyteistä olentoa, vähän peikkomaista, kovasti inhimillistä, iloista ja eloisaa ystävystä. Heidän seurassaan niin perheen pienempien kuin isompienkin on kerrassaan riemukasta lähteä orkesterin säestämälle seikkailulle arjen ja juhlan sattumuksiin.

Hilla ja Liisi -kirjassa nähtävät hahmot ja maailmat on musiikin soidessa luonut palkittu kuvittaja Sari Airola. Musiikin eli kaksitoista ihastuttavaa laulua lapsille ja lapsenmielisille korvainhöristelijöille puolestaan ovat luoneet alan ammattilaiset Mari Kätkä, Ulla Piispanen ja Tuomas Kesälä.

Musiikin levylle on soittanut Kymi Sinfonietta kapellimestarinaan Esa Heikkilä ja äänittänyt Alba Records. Kirjan on julkaissut Kustannusosakeyhtiö Teos.Hilla ja Liisi ovat ihastuttaneet kuulijoitaan matkoillaan niin Kymenlaaksossa, Kuopiossa, Jyväskylässä kuin Kokkolassakin. Joko teillä on kuultu Hillan ja Liisin menoa? 

Kuuntele näyte ja tilaa kirja täältä.

Hilla ja Liisi on esitetty Kotkassa, Kouvolassa ja Porvoossa Kymi Sinfoniettan kanssa huhtikuussa 2017.