Aave pyykkinarulla levytetty!

Aave pyykkinarulla -lasten musiikkisatu äänitettiin elokuussa 2017 Tapiola Sinfoniettan kanssa. Teoksen runot on kirjoittanut Tuula Korolainen, sävellykset Timo Klemettinen ja sovitukset Jarkko Kiiski. Äänittäjänä toimi Markku Veijonsuo ja kapellimestarina Jozsef Hars. Solisteina toimivat Tarja Luoma, Ulla Piispanen ja Matti Tegelman. Vuoden 2018 kevään aikana julkaistava levy tulee sisältämään Timo Klemettisen säveltämien kappaleiden lisäksi Tuula Korolaisen kirjoittaman musiikkisadun kuunnelmana.

wp_20161006_11_27_57_pro


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s