Metsä kutsuu kylään!

Joensuun kaupunginorkesteri kantaesitti uuden lastenkonsertin Metsä kutsuu kylään! 28.9.2017. Teoksen runoista ja tarinasta vastaa Eppu Nuotio, sävellyksistä Timo Klemettinen ja sovituksista Jarkko Kiiski. Kapellimestarina toimi Josef Hars ja laulusolistina Ulla Piispanen.

Ensiesitysten jälkeen teos kiersi Saksan Suomi-kouluissa Stuttgartissa, Frankfurtuissa, Kölissä ja Berliinissä, joissa se esitettiin pienkokoonpanolla Eppu Nuotio (kertoja), Ulla Piispanen (laulu), Janne Tuomi (lyömäsoittimet) ja Timo Klemettinen (piano).

IMG_7254 (1)


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s