Hilla ja Liisi -kirjalevy ja koko perheen konsertti

9789518517651

Hilla ja Liisi ovat kaksi pientä musiikintäyteistä olentoa, vähän peikkomaista, kovasti inhimillistä, iloista ja eloisaa ystävystä. Heidän seurassaan niin perheen pienempien kuin isompienkin on kerrassaan riemukasta lähteä orkesterin säestämälle seikkailulle arjen ja juhlan sattumuksiin.

Hilla ja Liisi -kirjassa nähtävät hahmot ja maailmat on musiikin soidessa luonut palkittu kuvittaja Sari Airola. Musiikin eli kaksitoista ihastuttavaa laulua lapsille ja lapsenmielisille korvainhöristelijöille puolestaan ovat luoneet alan ammattilaiset Mari Kätkä, Ulla Piispanen ja Tuomas Kesälä.

Musiikin levylle on soittanut Kymi Sinfonietta kapellimestarinaan Esa Heikkilä ja äänittänyt Alba Records. Kirjan on julkaissut Kustannusosakeyhtiö Teos.Hilla ja Liisi ovat ihastuttaneet kuulijoitaan matkoillaan niin Kymenlaaksossa, Kuopiossa, Jyväskylässä kuin Kokkolassakin. Joko teillä on kuultu Hillan ja Liisin menoa? 

Kuuntele näyte ja tilaa kirja täältä.

Hilla ja Liisi on esitetty Kotkassa, Kouvolassa ja Porvoossa Kymi Sinfoniettan kanssa huhtikuussa 2017.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s